Tukkikatu 2 ,53900 Lappeenranta Puh. 044 521 0039 twostep(at)twostep.fi
TwoStep





MiniLatin 1-3 (4)v ja MiniLatin vauva 3kk-11 kk

Tanssista on moneksi- myös koko perheen yhteiset tanssi-ja liikuntahetket ovat mukava ja enegisoiva hetki arjen keskellä-

intensiivinen koko perheen tanssihetki on upea musiikin, läsnäolon ja liikunnan yhdistelmä, josta jää lapselle ja aikuiselle hyvä olo pitkäksi aikaa.

 

Jaettu ilo on kaksinkertainen ilo!

Tervetuloa!


MiniLatin vauvat ja MiniLatin taaperot


MiniLatin vauvat 3-11kk

 

Jo pieni vauva ilmaisee itseään liikkeen keinoin. Liike on ensimmäinen kommunikaatiomme muoto. 

Musiikki ja rytmi innostavat ja kannustavat vauvaa liikkumaan turvallisen oman vanhemman sylissä ja molemmat saavat jakaa tämän ihanan tanssin ilon tunteen. 

Vauvat 3kk-12 kk tanssivat latinalaisten rytmien tahdissa vanhemman sylissä ja tanssitunnin kesto on 40 min sisältäen myös vauvojen rytmiikkaosuuden lattialla, äitien lihaskunto-ja  niska-hartiajumpan- tanssien tietenkin :). 

 

Aikuisille tunti tarjoaa hyvän ja miellyttävän annoksen liikuntaa, iloista mieltä ja stressinpurkua, sekä mieleenpainuvan kokemuksen oman aarteen kanssa! 

 

Varusteina ohuet ja hengittävät, joustavat vaatteet, joissa on mukava liikkua. Jalkineet: ohutpohjaiset tossut ,tai mielellään paljaat jalat. Tunnin kesto: 50 min.  

Vauvaryhmässä poisjääneet kerrat voi korvata korvauslippukkeella aikuisten avoimen ja helpon tason 60 min. tunneilla.

 

 

 

 

MiniLatin 1-1,5 v sisarusryhmä  (taapero + vauva) ja 2-3v

 

MiniLatin  1-1,5v ja 2-3v on lapsen ja aikuisen yhteinen iloinen tanssiliikuntahetki latinalaisrytmien (esim.salsa, jive, rumba, merengue)ja vakiotanssien (valssi, tango, quickstep)parissa. 

 

MiniLatin- tunnilla lapsi tanssii aina yhdessä aikuisen kanssa, jolloin saadaan yhdessä kokemisen riemua ja hyvää mieltä! 

 

Tunti tarjoaa reippaan liikunnallisen annoksen niin lapselle kuin aikuisellekin ja kehittää lisäksi mm. kehon koordinaatioita, opettaa rytmiikkaa ja antaa onnistumisen ja ilon kokemuksia musiikin ja tanssin keinoin ja antaa runsaasti hyvää mieltä ja iloa! Tunnin lopussa ihana rentouttava hetki!

 

Lapset 1-1,5v vuotta ja 2-3v vuotta tanssivat opettajasta ja omasta aikuisesta ja ryhmästä mallia ottaen. MiniLatin tuntien kesto: 1-1,5-v.sisarusryhmä  ja 2-3v taaperot 35 min,

Tunneille ilmoittaudutaan koko oman ryhmän lukuvuodeksi (kevät + syksy).  Aikaisempaa tanssikokemusta ei vaadita! 

 

Varusteina vaatteet, joissa on mukava liikkua. Jalkineet: ohutpohjaiset tossut tai paljaat jalat.