Tukkikatu 2 ,53900 Lappeenranta Puh. 044 521 0039 twostep(at)twostep.fi
TwoStep





Breaking (breakdance)

Breakdance ryhmät


Ryhmät kaudella 2020-2021

 

SnadiBreak alkeet  ja alkeisjatko 6-8v.

Breakdance 1- jatko 8v-13v. (väh.1 vuoden harrastaneille)

Breakdance 2+ 3- (jatko +edistyneet )11-15v. ( useamman vuoden harrastaneille )

 

Breakdancessa haastavat liikkeet, oman kehon monipuolinen käyttö ja breakdancelle ominainen tanssikulttuuri ovat nostaneet tämän tanssilajin nopeasti myös poikien suosikiksi. TwoStepin ryhmät ovat kuitenkin aina sekaryhmiä (tytöt+ pojat).

 

SnadiBreakissa harjoitellaan oppimiseen motivoivan leikin ja temppuilun varjolla jo oikeita breakdancen alkeita, kehitetään voimaa ja vartalonhallintaa ikään sopivalla hauskalla tavalla.Erilaiset akrobaattiset ja voimaa lisäävät liikkeet tulevat tutuiksi. SnadiBreakisssä edetään kohti snadeille sopivaa koreografiaa, joka koostuu musiikissa liikkumisesta ja opituista" tempuista".SnadiBreakissa opitaan jo kuitenkin ihan "oikeita breakdancen liikeitä.

 

Breakin alkeissa harjoitetaan myös lihaskuntoa jo paitsi tanssin avulla, myös erillisten lihaskuntoharjoitteiden kautta, hyvä lihaskunto on breakdancessa kaiken A ja O. Lihasvoima, kestävyys, vartalonhallinta  ja notkeus paranevat ja samalla pidetään hauskaa! 

 

Breakdance alkeet tunti sisältää breakdancelle tyypillisiä liikeharjoituksia, kuten mm.akrobaattisia liikkeitä, nopeaa jalkatyöskentelyä, liikkeen näyttävää pysäyttämistä (freeze).Breakdancen perusliikkeet tulevat tutuksi ja oppilaat etenevät kukin oman tasonsa mukaan eteenpäin opettajan opastuksella.

 

Breakin  jatkotaso 1 on tarkoitettu aikaisemmin vähintään vuoden breakdancea harrastaneille ja jatko 2+ 3 vähintään 2-3 vuotta aiemmin harrastaneille.

 

SnadiBreak alkeet-tunnin kesto 45 min ja.  Breakdancen alkeet, jatkotason ja edistyneiden ryhmät 60 min.Opettajina ryhmissä Joni Koikkalainen ja Allan Olju.

 

Kahdesti viikossa treenaaman haluaville mahdollisuus osallistua Jyri Poikosen boost your breakin- 2.Lle viikkotunnille.